1/2 på på på Calahonda Sporting Club, og litt andre ting! :-)

Hei bloggen.


Jeg våknet idag klokken 2200. Fin klokke å våkne på. Nei ikke helt. Klokken er i skrivende stund 10:32, og jeg skal sove etter dette innlegget. Planen hver eneste gang jeg skal våkne er å stå opp litt tidlig. Nå er rytmen slik: Sove fra ca 11-12 om morgenen, til 20-22 på kvelden. Planen er hver dag å stå opp kl 1700, slik at rytmen blir litt bedre, men det funker jo aldri, så idag skal jeg prøve skikkelig hardt. Må da være godt for noe.

Uansett, våknet kl 22,  fikk på meg klærna, og tok taxi opp til Sporting Club. Fast anntrek på pokeren har forresten blitt adidas joggebuksa, også kjent som kosebuksa, hettegenser og skjerf. Buksa fikk jeg av min kjære far til jul for type 100 år siden, genserene er forskjellige, og skjerfet fikk jeg av far til jul. Then you know that.

Kommer inn på klubben, og der spilte de 20 euro rebuy. Jeg kom for sent til den tourneyen så fikk ikke spilt der. Jeg går bort til Marion, norske kokken på klubben, og bestiller frokosten min, som endelig var noe annet enn mcdonalds: Pasta penne, med bacon, kylling, marinert i hvitvin. Smakfullt. Med cola, on the rocks. Mens jeg venter på maten sitter jeg klar ved cash bordet og leser cardplayer. Så når jeg får min mat servert dukker det opp 3 utslåtte folk fra turneringa, klare for litt 1/2 action. Aldri spilt med noen av dem før, så dette skulle vise seg å bli spennende. Sitter å spiser mens aller første hånda blir delt ut. Jeg sitter på button, og med munn full av kylling og penne ser jeg ned på JJ. Fin førstehånd for kvelden. Jeg raiser opp til 12 euro. Har en limper utg, og sb og bb etter meg. Får syn av alle og ser flop T23 alle i kløver. Jeg titter nervøst ned på mine knekter, og får ikke akkurat ståpels når jeg ser at jeg har spar J, og ikke kløver J. Jeg better 40 euro, som var  ca pot, og får direkte all in fra SB. SB var en polakk som satt der. Alle var enige om at han ligna på Richard Gere. Han hadde gull rolex på hånda, noe jeg syns er så eevig stygt. Alle som veit rolex vet at man ikke skal ha gull rolex. Det er bare fælt. Han håndterte ikke chipsa særlig vel, noe som tydet på at A: Han var enten internettspiller ( De er ofte ukjent med å håndtere virkelige sjetonger, da de er vant til å bruke musa til slike ting ), eller B: Han var bare ny til poker.


Jeg syner all-in hans, da jeg mener jeg ikke kan folde her. Uansett har han meg slått, så får jeg se korta hans og litt innsyn i spillestilen hans, eller så vinner jeg potten :-) Turn er ekkel for meg da den viser en ny T. Det ligger nå TT23. River er kløver 6. Æsje river for meg, jeg sier to par og viser opp mine knekter, uten særlig tro på at jeg var best, og han sier: I totally missed, og mucker. Missed? Gees hva kan du ha missa med her da? :p haha.

Jeg vinner uansett potten, og spiller på 400 euro etter første hånd. Bra start. Kommer meg opp til 500 euro ved å limpe fra midt poss med 88, og får raise fra BB til 15 euro. Jeg re raiser til 50, og får syn. Flop er nydelig for meg : AKJ. Nei ikke akkurat drømmeflop, men jeg better ut 70 euro, og får innsta fold fra spanjolen. Pent.

Så går det litt opp og ned. Er nede i 300, oppe i 500. Forskjellige potter som f.eks limper midt poss med AQs, og re raiser et raise fra button. Bordet  fylte seg forresten opp og etterhvert var vi 10 folk. Etter at button folder til mitt re-raise, så syner to andre. Altså original raiser folder, mens to andre syner mitt re-raise. Det er jo bare helt uvanlig, men ja ja, de kan jo ikke være særlig sterke. Flop kommer 234 med to spar, jeg har flushdrag og better 2/3 av pot. Får syn av begge. Turn: 2, null flush. Da better plutselig SB ut 25 euro, som andre karen innsta syner. Jeg må syne også, og ser river 9, ikke spar. Null på meg. Sb better 25 euro igjen, som andre karen syner, og jeg må folde. Ene har A3, og andre mann har A4. Mega lol. For noen møkkahender å spille på re-raise. Geeees liz.

Hadde en del slike potter denne kvelden. Raiser opp til 15 euro fra SB med AJ ruter, og får syn av David, han loco engelskmannen som jeg spilte med dagen før , da jeg vant 1300 i cash laget på sitngo. Han syner. Flop kommer K52, to spar. Jeg better 30 euro. Får syn og ser turn 10. Jeg tror ikke han har noe som helst, og better 40 euro på turn. Han syner. River 3. Ingenting for meg, og jeg må checke. Jeg satt han på ingenting, og når han smelte ut 75 euro bet på river, så syner jeg etter litt tenking. Han slenger opp to røde kort, en 9'er, og en 10'er. Han synet altså et pot bet på flop med ingendrag, og ingen par, og ingen muligheter. Gees. Også irriterer det meg at han liksom troor han spiller så bra. Æsj. Lar det gå litt innpå meg når dårlige spillere tror de er gode. Jeg synte og han vinner potten. Får en del fine hender, mye AK, men ALDRI, og jeg mener ALDRI, treff. OH MY GOD. Daniel satt seg ned på cash etter å ha ryket ut på 5 plass i turneringa, og han tapte også mot David. David bare dro han ut og spilte generelt helt på trynet. Så går Daniel all-in utg med 35 euro, som David syner. Jeg re raiser til 100 euro for å få ut David. Dette er jo gavepakke til Daniel, da han nå bare trenger å slå en person, og ikke to. Jeg har TT på hånda. Daniel slenger opp A6 kløver og tar på seg jakka, klar for å gå. Floppen kommer 4A5, med to kløver. En out har jeg. Kan nemlig ikke treffe kløver 10. Daniel vinner potten og tredobler. Da skjønner dere kanskje hvordan flyt  jeg plutselig satt inne i. My god. Jeg må etterhvert kjøpe meg inn på nytt. Taper mine siste 150 euro da jeg limper i en pot med masse folk. Jeg sitter i sb med KJ, flop kommer KK5, to kløver. Gisle sitter i BB og better ut 10 euro, som spanjolen som satt der fra starten raiser til 30. Her setter jeg han på en konge, men får bare håpe at min konge er best, jeg går all-in. Gisle folder etter litt tenking, og spanjolen syner og slenger opp 55, for hus på flop. Når jeg tenkte på det etter hånda så er det jo bra raiset fra han. Null point i å slowspille hus på floppen der, da det er 5 folk bak han, hvor en fyr som regel har en konge. Ingen høyere hus på meg, og spanjolen vant potten. Bra spilt. Slik har jeg aldri noe i mot å tape, han spilte hånda si veldig bra.

Jeg kjøpte meg inn for 350 til, som jeg aldri greide å få over 400 euro. De gangene jeg treffer noe på flop, så får jeg innstafold, og når jeg har AK AQ KK QQ, så treffer jeg ingenting med mine høye kort, og med KK og QQ kommer det enten ess, eller motspilleren flopper hus. Hadde QQ og re raiset et UTG raise til 50 euro. Får syn og ser flop
77T. Motspilleren checker, og jeg checker også. Hadde nemlig KK hånda før, som jeg visste frem når jeg måtte kaste da det kom A på flop. Så ville ha han til å tenke at jeg ikke hadde noe nå. Turn kommer enda en T. Mot spilleren better 40 euro, og jeg raiser han all in for 80 til. Han syner og slenger opp TT. Four of a kind. Det holdt til å vinne potten, naturligvis. Den hånda jeg har KK der så re raiser jeg også til 50 euro pre-flop, og fikk syn av David. han slang opp A9 etter at jeg visste KK og folda. Skjønner dere? Syner re raise på 50 euro med A9, det er jo så på trynet. All denne dårlige spillingen hans gikk nok litt innpå meg igår, og når jeg får 66 midt pos så raiser jeg til 20 euro, og får syn, ikke uventet , av David. Flop kommer 34J. Han checker, jeg better 40 euro. Han syner. Turn kommer 5. Jeg er nå open ended. Han better ut 75 euro. Grunnen til at jeg gjør spillet mitt her, er at jeg visste at han spiller type A4, A3 hender osv. Så jeg går all-in for 300 euro totalt. Dette skal også være nok til å få han av i tilfelle han har 77 88. Han tenker lenge, og jeg tror jeg er best etterhvert. Sitter å er mega skråsikker på at han har A4, og håper nesten på syn. Han syner til slutt, og vi ser river J. Bordet ender altså opp med J345J. Fin river for meg tenker jeg. Han sier to par, samme sier jeg og han slenger opp QQ. ÆÆ. To damer hadde han. Mæn oh mæn.

Vet ikke om det er han som utspiller meg der eller hva som skjer, men jeg tror ikke han har peiling på hva jeg kan ha. Han er alltid i det vi kaller for : No mans land, i alle hender. Vet aldri hva andre har. Han vinner potten, og jeg gidder ikke kjøpe meg inn igjen. Tok en taxi hjem, klar for litt filmer osv på dataen. Taper 550 euro denne kvelden. Vet ikke hva annet jeg kan gjøre? De som kjenner spillestilen min vet at jeg ikke kan la vær å raise opp med AQ AK, og de veit også at om jeg er heads up i en pot, så continuation better jeg uansett hva jeg har. Sånn spiller jeg, og jeg mener det er en vinnende spillestil i lengden. Var bare det at ikveld så fikk jeg syn hver eneste gang jeg gjorde slike bet på flop, og traff aldri på turn. Uff & uff.com

Jaja. Så kom jeg jo hjem. Tok meg en cheeseburger på Sporting, som var veldig god, før jeg tok taxi hit.

Fikk lagt med ned i senga, stjal en snusboks av Morgan fra kjøleskapet ( sorry Morgan, var tom selv, håper det går greit ) , fylte opp glasset med cola og klar for movies. Så faktisk tre filmer fra klokken 4 og frem til nå. Heeh. Har nemlig fått låne Daniel sin portable hardisk som jeg sa , og der var det mye moro.

Første film jeg så: JUNO. Amerikans film om ei jente på 16 år, som blir gravid. Han som gjør henne er gravid er han MEeeeega kule fyren fra SUPERBAD. Ikke han småtjukke hovedpersonen, men han andre med den lyse stemmen. Han er mega bra. Digger han helt. Han heter CERA til etternavn.

Uansett, jenta, som heter Juno, blir gravid, og vil først ta abort, men så vil hu ikke likevel. Så finner hu en annonse i avisa , med bilde av et ektepar som vil adoptere. Hu ene i ekteparet er Jennifer Garner, dama til Ben Abfleck IRL. Juno møter disse og blir enige om at de skal få barnet når det kommer. Juno er ikke sammen med Bleeker, altså han Cera fyren, de hadde bare random venne-sex en kveld. Uansett, dette er ingen komedie, men veeeldig mye morsomt i den. Den er ikke i lik stil som Superbad eller noen av disse andre teenage filmene. Denne filmen er nominert til 5 Oscar, og det kan hverken American Pie, Roadtrip, Eurotrip eller Scary Movie skilte med. Kjempebra film med MAAASSE bra dialog, og mye bra personligheter. SE DEN!

Så neste film: Before the devil knows! Starring en av mine nye favoritt skuespillere, Phillip Seymour Hoffman ( Mission Impossible 3, Capote, The Talented Mr Ripley osv ) Digger stilen hans. Han er grisestilig, og stemmen hans er så fet. I filmen møter vi også Ethan Hawke, kjent fra Training Day og slikt.

Denne handler om at Ethan, som er Phillip sin lillebro, har sex med storebror sin nydelig kone hver torsdag, dårlig jobb ( telefonselger faktisk, hah ) , lite penger og generelt sett litt taper figur. En dag kommer Phillip og foreslår at de skal rane foreldrene sin gullsmed. Men det er Ethan som må gjøre alt dette, han skal bare dele med Phillip, som er mannen med planen. Dette går VEEELDIG galt. Ethan blir redd, og får med seg en bekjent på ranet. Ender med at Ethan blir i bilen, og kompisen går inn for å gjøre alt. Dette går galt, og moren til Ethan og Phillip blir drept under ranet. Huff. Det er plottet, og dette er i starten av filmen. Etter dette har du 1t og 10 min med hva som skjedde skjedde med alle de forskjellige rolle figurene, før og etter ranet. Bra laget, og en artig film. Tok kanskje litt vel av på slutten, men greit nok.

Siste film: The Bucket List. Ante ikke hva slags film dette var, og Daniel hadde ikke nevnt den, så jeg åpnet den i VLC, spoler ut til midten av filmen, og da ser jeg Morgan Freeman, og Jack Nicholsen sitte i en privatjet. Dette kan jo ikke være dårlig tenker jeg, og starter filmen fra start. Morgan Freeman er bilmekaniker, married with children, og kan alt om historie og fakta osv. Han får diagnosen KREFT. Og blir lagt inn på et sykehus. Plutselig en dag blir en annen pasient plassert ved hans side. My man Jack. Morgan er my man han også. Var forresten en artig scene i filmen der hvor Jack spør Morgan om han alltid har hatt de svarte freinene. Det må jo være noe mange andre har lurt på eller hva?  De er jo så spesielle. Sikker på at de la det inn i filmen bare for publikums glede. Morgan svarer: As far as i know, yes :-)

Uansett, Jack eier nemlig det sykehuset de ligger på, sammen med 15 andre. Han er søkkrik, men har også kreft. En dag kommer doktoren inn, og de får begge vite at de har 5 mnd igjen å leve. Ikke bra. Så tidligere satt Morgan å skrev på en liste, The bucket list. Ting han skal gjøre før han dør. Der stod det blant annet: Le til jeg gråter, wittness somethin truely amazing. Osv. Når Morgan får vite at han har 5 mnd igjen, så krøller han sammen lappen og kaster den på gulvet. Jack finner den, og begynner fylle den ut med ting som er litt mer i hans smak: Skydiving, Kiss the most beautiful girl in the world, racedriving, Hong Kong, Egypt, Safari i safariland osv osv. Så de drar verden rundt sammen, og opplever livets goder i deres siste mnd. Veldig mye bra dialog i denne filmen. Jack og Morgan var dyktige mot hverandre,, og dette førte til alt i alt en meget behagelig film opplevelse :-) Er vel ikke akkurat noe spoiler at begge hovedrolleinnehaverne dør på slutten av filmen, men jeg fant ut en ting: Jeg får en lite tåre i øyekroken når Morgan Freeman dør på film. Han er sjefen.


Det var det. Nå har jeg helt vondt i henda etter all skrivinga. Forresten: Oppe på Sporting Club så har de 42" flatscreens integrert i en del av veggene, og de står konstant på noe som jeg tror heter " The ASS chanel". Der viser de kun supersexy musikkvideoer ala Call on me, Beyonce, Benny Bennassi osv. Så blir jo bare sittende å glo på de sant, så kanskej det er grunnen til at det går så dårlig der. Sitter jo sånn småkåt hele tiden nesten.


God natt, god morgen, good luck, and goodnight :-) Vi BLOGGAS: HAAH. Fælt å si det.

Hadet bloggen. Vinke.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

peders

peders

21, Larvik

Simen! Bloggen er lagt for å skrive updates fra Spania, og om pokerspillinga min.

Kategorier

Arkiv

hits