Norge i morgen idag! :) Og for en elendig avslutning på pokeren :(

Hei blogen.

Har hatt min største tapsuke nå. Røyk godt over 2000 euro siste 7 dagene. Tror ikke jeg hadde en eneste dag hvor jeg gikk  i pluss. Hvordan kan dette skje? Tja. Jeg ser på meg selv som en spiller above average, men, for at en spiller av min type skal kunne tjene penger på dette spillet, så er jeg avhengig av å ha motstandere som har sånn någenlunde peiling på hva de driver med.

Her nede spiller man mot veldig mange under average spillere, som tror de er best i verden. Hvorfor er dette et problem? Jo, de spiller fler hender enn vanlige folk, pluss at de er vanskelig å få av en eneste hånd. Dette burde jo være bra de gangene man først får en hånd? Ja, veldig bra. Og det funket fint for meg de første tre ukene her nede da jeg hadde mange kvelder med god vinst og bra spill. Kvelder hvor jeg aldri syner ned riverbud med dårligste hånda, og hvor jeg får maksimal value ut av spillet mitt.

Så hva har da skjedd siste uka? Jo. Jeg har fått litt hender, men når jeg har fått det, så har jeg sjeldent fått godt betalt. Når jeg har en god hånd, så har jeg ofte blitt dratt ut, og måtte syne ned en del 50-80 euro bud på river med det jeg igrunn vet er den dårligste hånda. Sliter litt med å legge tptk når jeg checker river og det ligger 200 euro i potten og det blir bettet type 50. På tirsdag var jeg på Calahonda sporting og spilte 1/2 cash. Det begynte forferdelig dårlig. Er fort nede i 100 euro, men kom meg opp igjen på 250 etter at en bløff endelig satt bra. Så da. Med 250 stack raiser jeg opp til 15 euro med JJ på hånda, får syn av David, mr i dont know how to play, og vi ser flop 10Q8 med to kløver. Jeg better 40 euro, som David syner, turn er en 5. Ingen tredje kløver altså. Jeg har da satt David på flushdrag, og tror ikke han har dama. Så, om jeg better 70 på turn, så syner han, og jeg vi egentlig bare vinne potten akkurat der og da, altså på turn. Jeg better 160 euro, som er et massivt overbet, men han må da folde flushdrag her tenker jeg. Han tenker lenge, og jeg sier til han at: Im not excactly giving you good value for your flush, am i? Han tenker mer, før han til slutt syner. Da var jeg litt redd han faktisk hadde dama. River er uansett 5, og jeg gidder ikke vise korta mine. Jeg sier queen is good, men han slenger opp en 5'er, for tress i fem. 75 kløver hadde han, så han har par og flushdrag på turn, men jeg better såpass hardt at her skal han folde. Småtilt. Jeg rebuyet for 300 euro til. Da får jeg doblet til 600 med følggende kort. Jeg raiser opp til 16 euro fra cuttoff med 75 hjerter, David syner fra button, og Paul, en english guy syner fra utg. Flop kommer 75K. Jeg better 60 euro, som David og Paul syner. Ber om en bra turn, og må si meg fornøyd med en 2'er på turn. Nå ligger det to spar i bordet. Paul checker til meg. Jeg tenker. mye drag der ute nå, så jeg går all in med 240 euro til. David tenker lenge før han syner, Paul må også tenke men folder til slutt. River er en kløver 10. One pair sier David og viser opp K9 offsuit. Jeg vinner potten med mine to par.


Så spiller jeg ikke en hånd på 30 min, så raiser jeg opp til 20 euro med AQ i spar. Sitter i midtpos. De to limperne før meg syner. Flop kommer K93 med to spar. Jeg har da altså nutflushedraget. Sitter også med posisjon i denne hånda. Så better spanjolen på min høyre side ut 50 euro. Det ligger 80 euro i pot, så dette er forsåvidt et bra bet. Jeg sitter med flushedraget. Tenker litt, før jeg spør spanjolen hvor mye han har bak. Det var 150 euro til. Jeg tenker lenge før jeg til slutt raiser opp til 200 euro totalt. Får fold fra de to andre spillerne før spanjolen går i tenkeboksen. You must have AK huh? Jeg skjønner da at han har QK, alle  superdonks favoritthånd ( :-)  ) . Han tenker lenge. Til slutt så sier hahn : i think you have AK but i call anyway. JAHA. Fader tenker jeg. Må altså ha ess eller spar for å vinne. Turn og river er blank blank og spanjolen vinner potten. Nedtur. Var ganske sikker på at jeg skulle få fold fra han her. Kjedelig for meg. Jeg er da nede i 400 euro igjen.

Etter denne potten er jeg litt steamy, og bare roer meg ned. Spiller få hender, men plutselig får jeg et kortrush uten like med bare masse suited connectors. Jeg syner mange raise preflop, og re raiser også en gang, men uten å vinne en eneste pot. Dette koster meg 150 euro. Er så slitsomt. Og det som er så nedtur er at motstanderene treffer essa sine med type A8 osvosv. Har kanskje feil image rundt bordet når folk syner meg med slike hender. Jeg vet ikke. Føler jeg har spilt tight osv , men det funker altså ikke. Så spiller jeg ikke en hånd på en time nesten før jeg plukker opp J8 ruter. Raiser opp til 15 fra cutoff, og button, Richard, re-raiser til 50. Jeg tenker litt, så sier jeg : ok , if i hit it, i win all your money. Flop kommer 9T6 med to ruter. Open straight og flushedrag for meg. Jeg checker , Richard better 75. Jeg går all in for 150 euro til. Han vriir seg i stolen, og sier i guess you hit it, men han hadde hatt litt utur tidligere, så han klarte ikke legge sin KK. Har ikke noe imot at han syner her da det er en coinflip. Turn kommer en 8'er, og river er blank. Har vel 18 outs på river, men treffer ingen av dem. Richard slenger opp to svarte konger som vinner potten. Etter denne hånda  takket jeg for meg.


Problemet for meg på disse stedene er at jeg _ALDIR_ kommer headsup i noen potter. Det er alltid 4 stk som syner et raise, og da blir det vanskelig å vinne. Velger å tro at om jeg komme headsup i noen potter der jeg raiser, mot disse folka, så vinner jeg 4/5 ganger. Blir vanskelig for meg å spille da. Man blir avhengig av å treffe litt flush og straighet og trips i løpet av en kveld, og det har jeg hatt svært lite av siste uka.


Igår var jeg på sitngo. Våknet kl 00:00. Rytmen er offisielt way out of control btw. Morgan kom å henta meg her hjemme, og kjørte back til sitngo. Der satt jeg å prata lenge med Camillo, en svenske. Han er en av eierne av eurosuperpoker. Et pokernettsted, som også kjører turneringer over hele spania, likt som EPT, bare for litt mindre penger. 600 euro buy in events osv. Ganske kul greie. En av hans sponsede spillere var på sitngo igår, Paco. Ganske dreven turneringsspiller som også spiller cash. Camillo masa masse på at jeg måtte begynne spille på eurosuperpoker, så får nesten gi det en shot. Han sa at om jeg spilte der mye hver mnd, så kunne jeg få gratis innpass i de turneringene her nede i spania. Det er jo ikke så gæernt. Så får se hva fremtiden bringer.

Satt meg etterhvert ned på cashbbordet da det ble ledig. Førstee hånd: AJ utg, limper 2 euro. Flere limpere, og Jeff raiser til 25 euro fra bigblind. Her veit jeg at jeg er langt bak , og må legge min AJ. Flop kommer JJ10. Kjedelig for meg. Jeff hadde bare AK, så jeg hadde ikke vunnet så mye penger, men han fyrte 40 euro på turn, som David synte, så ltit hadde jgg fått. Neste hånd er jeg i BB. Raise utg til 15 euro, og en syn. Sitter med A8 offsuit på hånda, og de som kjenner meg vet jeg ikke spiller disse hendene ute av poss mot ett utg raise. Folder og flop kommer 882. Andre hånda på rad hvor jeg hadde floppet trips. Litt kjedelig. Den potten hadde jeg vunnet en del i da utg raiser hadde overpar.


Så spiller jeg ikke på 3 hender, før jeg får QJ i cutoff. Alle limper 5 euro stroddle, jeg også, og flop kommer QQ8. Wow. Trips igjen. Alle checker til Darius som better 5, spania proffen Paco syner, og jeg syner også. Så raiser Simon til 60 euro. Han satt i midtposs, og må jo ha en dame her. Alle folder til meg. Jeg tenker lenge. Har bare investert 7 euro, så kan fint folde her, men Simone har ikke floppet hus, og siden han satti  midtpos så er det lite sannsynlgi han har QK el AQ da han raiser meg slike hender. Stor sannsynlig at han har Q10, eller Q9. Jeg går all-in, og han tenker litt før han syner. Jeg viser opp min J, og spør om kickeren er bra nok. Han viser opp et ess, sammen med den siste dama i stokken. Han vinner potten da min kicker ikke var bra nok. Jeg hadde Simon dekkt, så sitteri gjen med 30 euro etter denne. Så limper jeg 2 euro med A5 hjerter, flop A34 en hjerter. Jeg går bare all in her og alle folder. Da har jeg 45 euro. Så hånda etter får jeg Q9 utg. Limper 5 euro stroddle, flere limpere, og sb limit raiser til 10 euro. Jeg går all in for resten av mine chips. Har Q9 kløver, og etter at bb og stroddleren syner hans ti euro limitraise, så er det mye verdi her. Tydelig at ingen har en monster hånd, så har ingenting mot å møte en K10, el A8 her. Alle folder til raiseren, som også folder, så syner BB og stroddleren. Flop kommer J54, en kløver, turn Q, toppar på unge peders, og river enda en 4. Jeg vinner potten med dama mi og  er plutselig oppe på 180 :-) Digg.

Så har jeg 97 på min 5 euro stroddle, flere limpere,  og flop kommer 356. Jeg har dobbel gutshot straightdrag, og Paco på min høyre better ut 25 euro. Pot bet. Jeg syner, og gjør David også. Turn kommer en J. Paco checker. jeg tenker litt, før jeg prøver å stjele potten ved å bette 50 euro. David folder, bra bra, og Paco syner etter litt tenking. Her setter jeg han på et drag, og stor sannsynlighet for at han har en firer her, for openstraightdrag. River kommer en tier. Paco checker igjen. Jeg har ikke særlig tro på at jeg vinner potten om jeg checker. Problemet er jo at Paco er god nok til å lese meg for en bløff her. Jeg tenker lenge, før jeg better 50 igjen. Samme amount som på turn. Dette skriker jo valuebet, og det vet jeg Paco er god nok til å lese. Han bare geees, so much in the pot. Jeg sier til han at jeg gir han god value her. Han er veldig nære å syne men folder til slutt. Morgan sier med en gang: I would have insta called when you said the value thing. Jeg slenger opp 97 og Paco innså at han ble bløffet. Egentlig enig med Morgan, null point for meg å fortelle en proff spiller at det er et valuebet på river, da jeg vet han klarer å se det selv.


Så får jeg en flush i en 80 euros pot, men får ikke betalt på river. Så får jeg JJ og syner Albert sit 50 euro bet på river på bord 6789Q. Håpløst syn av meg igrunn, men var så nysgjerrig på hva Albert h adde. Han slang opp 85 for idiotstraight som vant potten. Etter den var jeg nede på 200 euro igjen. SÅ limper  jeg utg med A6 kløver på Albert sin 5 euro stroddle. Flere limpere, og albert raiser til totalt 30 euro fra bigblind. Totalt tre spillere ser flop 88Q, med to kløver. David checker fra sb, og Albert checker også. Hms. Her kan jeg ta et frikort for å få flush, men trodde også at det var en sjangse for at jeg kunne plukke opp potten her og nå. Better 80 euro. David innsta folder og Albert instasetter meg allin. Time to go home sier jeg, og  syner til slutt for mine resterende 90 euro. Turn kommer kløver, og jeg dobler opp til 400 igjen.

Så spiller jeg rollig. Re-raiser Paco fra button med K7 offsuit en gang, og han syner med AJ, flop kommer QJ2. Han checker og jeg better 50. han visste meg AJ og foldet.

Så noen hender etter får jeg J9 i hjerter. Paco raiser til 12, og jeg syner fra cuttoff. Sb syner også. flop kommer 892 med to hjerter. Sb insta better 80 euro, som jeg trodde var all-in. Så jeg syner. Ser turn 7'er. Og venter på river, før jeg hører check fra sb. Jeg bare gees. Trodde du var all in.  Merkelig av han, og jeg skjønneri kke helt greia så jeg checker jeg også. River kommer hjerter 6. Jeg har truffet flushen min. Sb checker igjen. Her tenker jeg lenge, og er på nippet ved å checke ned flushen min, men better til slutt 150 euro. Sb går all in for totaltt 300 euro. Æsj æsj æsj. Her vet jeg at jeg er slått men klarer bare ikke legge flushen min. geees so bad. Og er ogsså pissed på meg selv for at jeg ikke better på turn. Sitter med top par, striaght og flushdrag, så må jo igrunn bette. Jeg klarer som sagt ikke legge og sb slenger opp AQ i hjerter for nuts.  Elendig av meg, og jeg bestiller en taxi hjem.

Ligger nå i senga. skal begynne pakke kl 9 ellernoe . Flyet går kl 12. Tror jeg.


Har hatt det fint her i spania, og gleder meg også til  å kommet ilbake hit. Først er det Norge og Tallinn som venter, og det blir også moro. Har en del ting i spillestilen min som jeg må fikse på. Jeg er ikke så veldig analyserende av meg når jeg sitter å spiller. Tenker seff mye, men f-eks Morgan sa til meg etter potten med flushen at når sb bettet 80 euro i den siste potten der, så hadde han 300 igjen bak. 300 var det han kjøpte seg inn for, og dette var siste hånda hans. Det vil si at han bettet akkurat nok til  å ikke gå i minus for kvelden. Det la ikke jeg merke til. Dårlig av meg. Slike ting er annoyyyying.
YAYA. Thats it. Jeg har brukt endel penger her nede ii spania også. Blandt annet på festing, shopping mat mat osv. Så er ikke i minus sånnsett. Har brukt visakortet en gang og det var for å ta ut 300 euro, som jeg på det meste hadde oppe i 4000 euro. Penga er nå helt gone, men som sagt, er fortsatt i pluss. Litt nedtur at cashoverskuddet ryker siste uka da, men sånn er poker. Har lært mye her nede, og gleder mg til å komme ned igjen i Mars!


Blir litt poker spilling hjemme i Norge også nå, og kommer til å fortsette å skrive blog. Det er fint for meg å kunne gå gjennom hendene mine i ettertid, og disse notatene har jeg for alltid. Og om dere kjære lesere har glede av å lese om mine ups and downs, så er jo det bare en bonus :-)

Når jeg kommer hjem skal jeg vurdere å gi sekken min tilbake til Cato. Det er altså hans sekk. Som han glemte på en fest hos meg for 3 år siden. Vi får se. Gleder meg til å se Cato, Eggar Jake og alle de andre barna i hakkebakkeskogen!


Peace out.

PS: Tusen takk til Daniel og Morgan for at jeg fikk bo her, og for alt vi har gjort her nede! :-)

4 kommentarer

Daddy

21.feb.2008 kl.11:07

Lite glid siste uka.. tror spillestilen fort kan bli litt påvirka av det også :) man er ikke i stand til å gjøre de kasta man vanligvis gjør osv. Et par dager off nå så er du back on track unge håpefulle :) god flytur Jeff a FA!

klem fra unge lovende

G

21.feb.2008 kl.14:44

Veldig morsom blogg å lese. Keep it up og jeg ønsker deg lykke til videre :)

Daddy

22.feb.2008 kl.00:51

Lite glid siste uka.. tror spillestilen fort kan bli litt påvirka av det også :) man er ikke i stand til å gjøre de kasta man vanligvis gjør osv. Et par dager off nå så er du back on track unge håpefulle :) god flytur Jeff a FA!

klem fra unge lovende

Simen

22.feb.2008 kl.09:22

Satser på det Even! :-) Hjemme i helga eller?

Takk skal du ha G, hvem du enn er =)

Skriv en ny kommentar

peders

peders

21, Larvik

Simen! Bloggen er lagt for å skrive updates fra Spania, og om pokerspillinga min.

Kategorier

Arkiv

hits