På tide med en update!

Hei hei bloggen. Veeldig lenge siden. Ok.

I sist blog skrev jeg  at et nytt kapittel startet ettersom jeg flyttet til Oslo. Målet var å få seg en kul jobb, tjene ok med penger og kose meg med venner og bekjente i Tigerstaden. Det ble bare 2/3. Jeg har ikke fått meg en kul jobb, men jeg tjener greit med penger og koser meg med venner og bekjente.

For 16 dager siden fikk jeg høre av min gode venn Even at det var et program på internett man kunne melde seg på. En nettside som drev med sponsing av pokerspillere. Alt man trengte gjøre var å spille 12000 hender med nettpoker, gå i pluss, så ville dette firmaet gi deg noen hundre dollar om dagen å spille for. Fikk blant annet vite at andre larviksfolk får oppimot 30-40000 dollar om dagen å spille for fra denne siden. Gansky sykt.


Så for 16  dager siden satt jeg inn 500 dollar på PartyPoker. Målet var å spille 12000 hender å gå i pluss. Alltid før når jeg har spilt på nett så har jeg aldri brukt strengt bankroll management. Når man skal spille 12000 hender, så må man ha råd til å gå på noen smeller sant. Derfor spilte jeg 0,25/0,50 dollar poker. Hvor innkjøp er 50 dollar. Det betyr at jeg måtte tape 50 dollar 10 ganger før jeg ikke hadde mer penger igjen. Slik jeg har gjort tidligere i livet er  å sette inn type 400 dollar for så og sitte på et 2/4 bord hvor innkjøp er 400 dollar. Det betyr jo at om jeg taper de 400, så har jeg ikke mer penger. Ikke smart i det hele tatt.

Jeg begynte som sagt med 500, og startet å bygge meg sakte men sikkert oppover. Etter 11 dager med 50nl så var jeg 2300 dollar i pluss. Noe som er ganske greit med tanke på at jeg bare spiller 2-3 bord samtidig. 12000 hender var ferdig spilt så jeg sendte søknad til det firmaet ang sponsing, men har ikke hørt noe fra de. Akkurat nå så er ikke det verdens største krise. Jeg bevegde meg videre opp i nivå nå som bankrollen var blitt betraktelig større. Jeg begynte spille 100nl ( 0,5 / 1 dollar ) med ganske god suksess.

Har nå fått logga totalt 24000 hender på 101 timer med spilling i løpet av 16 dager. Med en timelønn på 45 dollar timen. Føler at jeg virkelig knuser det nivået jeg spiller på. Det er så ufattelig mye dårlige spillere der. Til og med de som er faste grindere der og spiller 5-6 bord er ikke særlige gode. Så planen er å fortsettte å spille på 100nl frem til jeg har bygd meg opp 50 buy ins for 200 nl ( 1/2 dollar ) så bevege meg opp igjen.

Har hatt totalt 2 minusdager av de 16 dagene. Ene var i forigårs ( lørdag ) . Da satt jeg spilte 100nl og det var en helt udugelig spiller der som spilte hver hånd og hver eneste hånd helt feil. Jeg greide ikke vinne noe penger av han, men han tapte type 300 til de andre folka på bordet, så forsvant han. Siden jeg er litt bumhunter så søkte jeg etter han etter han forsvant, og fant ut at han satt seg ned på et 400nl bord ( 2/4 blinds ) . Han kjøpte seg inn for 400 og jeg satt 3 min å så på han spille før jeg skjønte at han spilte like crazy og elendig der. Så jeg satt meg ned, og tenkte at nå må jeg bare  vente på gode kort mot han, så får jeg alle pengene hans. De gode kortene kom, men etter to stygge beats så hadde han vunnet 700 dollar fra meg og jeg var på maks monkeytilt :-(

Jeg ringte Håvar fordi vi skulle ut på BigHorn og spise. Jeg var keen på å fortsette å spille men Håvar sa "Simen, glem han. Nå drar vi å spiser så får du hodet ditt i godt humør igjen også fortsetter du på 100nl i morra."

Jeg tok rådet hans og sa til meg selv at jeg ikke skulle følge etter dårlige spillere oppover i nivåer mer.

Så igår så var det tilbake til 100nl. Jeg var nede totalt 900 dollar på lørdag, men hadde en fantastisk 1100dollars dag igår, så jeg vant alle pengene mine tilbake, på mitt nivå. Jeg føler virkelig at jeg har god kontroll på nivået nå. Jeg utspiller de fleste til venstre og  høyre og valuebetter de til himmelen. Ingen på det nivået som klarer folde top par når jeg har overpar ever virker det som. En morsom ting er at jeg har hatt AA på hånda 102 ganger i løpet av disse 24000 hendene. Jeg klarte ha AA 100 ganger uten å tape en pot med de. Det er faktisk helt sinnsykt. Essepar på hånda skal hvertfall bli slått 1 av 6 ganger ellernoe slikt.  Jeg klarte 100 AA uten  å tape en pot og det er bare helt sick sick. Men så igår raisa  jeg opp med AA, fikk en call av en bitteltien shortstack på 19 dollar, og flop kom KK7. Jeg betta, han raisa, jeg gikk all in. Han tenkte lenge og calla til slutt. Turn 9, river 5. Han viste opp 55 på hånda for rivered full house. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å smile :-) Hvis noen kan vise meg en statistikk med AA unbeaten over 100 ganger på rad, så skal de få en premie av meg.


Så alt er bra. Har virkelig vært meget fokusert, og har også spilt litt sammen med Fredrik og Even. Jeg er jo bare hjemme i leiligheten min, og når de har hatt mulighet så har de kommet over på dagtid og kveldstid også har vi grinda sammen. Veldig verdifull tid akkurat det der. Meget bra å sitte sammen, se på hverandre spille, diskutere hender osv osv. Jeg føler ikke akkurat at jeg har noe problem med å spille alene, da all pokertracker3 statistikken min er supersolid, men det er likevel veldig allright med selskap, og jeg føler at Fredrik og Even kan lære litt av meg, nå som jeg endelig har knekt grinderkoden. Det er faktisk slike ting meg Fredrik og Even alltid har prata om. Bygge opp bankroll og spille fast på en limit og knuse den. Vi vet alle at vi er i stand til å gjøre det, men mitt problem har alltid vært at jeg har hatt lyst til å bevege meg opp på høyere nivåer slik at jeg kan vinne mye penger kjapt. Dette er ikke den smarteste veien å gå, og det forstår dere alle mann regner jeg med. Nå sitter jeg å spiller dønn solid på min limit , og føler meg maks komfortabel når jeg spiller. Det er en så utrolig deilig følelse, og jeg føler aldri jeg har på behov for å bevege meg opp på høyere limits ( bortsett fra det med han fisken, men det skal ikke skje igjen fordi om man taper når man gjør slikt så ødelegger det hele dagen, og det er bare ikke verdt det når du vet du knuser 100nl og tjener bra med penger der )


I løpet av 24k hender har jeg forresten hatt 3  stk straight flush, 19 stk fjers, 88 fullehus, 116 straigher, 199 tress,  802 to par  og 1900 ett par.

Jeg har satt meg skikkelig inn i pokertracker og går gjennom hender, statistikk, andre spilleres måte å spille på, på daglig basis. Om noen vurderer gjøre slik som jeg gjør nå, ditt første steg : Kjøp pokertracker3 på www.pokertracker.com 


Jeg leser også en del på 2+2, mye kul strategi osv å lese der. Samtidig er det også ofte litt underholdnignsverdi å lese NVG og BBV der.


Laster opp grafen min her. Den grønne linja øverst er antall penger vunnet pr antall hender, den blå er antall penger vunnet ved showdown, og den røde er antall penger vunnet uten showdown ( sklanskybucks ) .

Prøver å få en bedre balanse mellom nonsd og sd, men det er litt vanskelig. Så lenge jeg pluss så er jeg happy.

novemberDet var pokeren.Andre ting som skjer i livet? Vel. Nei igrunn ikke. Jeg jobber med et lite prosjekt om dagen som jeg får en ganske nice payday for, og det er et prosjekt jeg gjør mens jeg spiller poker ( som ikke har noe med poker å gjre ) og det er ganske chill. Har det veldig bra i Oslo. Savner familien hjemme masse, spesiellt  Andrea og Luna ( søster og niese , pluss snart kommer det en nevø til meg JIPPIII ) .


I fjor tok jeg et flott initiativ og samlet alle mine beste venner på Julebord i Nevlunghavn. Det var en kjempekveld, så i år gjør vi det samme. Har booket bord  for 10 på Gjestegiveriet i Nevlunghavn den 19 desember kl 19. Det  blir veldig bra.


Tja, det var vel det. Håper det var en ok read. Jeg kommer nok til å blogge mer fremover, hovedsaklig om pokeren. Som sagt tidligere i mine blogger så er det veldig ok for meg å skrive om spillinga mi, det hjelper for meg, pluss at det samtidig kan være underholdende for noen av dere der ute å lese også :-) Vinn vinn. Dingdong.


Ok, shipithollaballa. Peace

3 kommentarer

Henriette

01.des.2008 kl.16:34

Så fin blogg du har!

Nå er det konkurranse på bloggen min!
Du kan vinne fine premier + en overraskelse. :)

Håvar

02.des.2008 kl.01:07

Keep on grindin' baby ;) Gleder meg til julebordet! piz <3

Simen

03.des.2008 kl.03:55

TANKYOUHOWIA

Ja blir konge på julebord. RibbeMUNCHKING

Skriv en ny kommentar

peders

peders

21, Larvik

Simen! Bloggen er lagt for å skrive updates fra Spania, og om pokerspillinga min.

Kategorier

Arkiv

hits